Over ons…

Zoals de meeste jonge jongens waren we altijd gefascineerd door wagens en alles met een motor.
Zo is na vele jaren ons bedrijf ontstaan vanuit een passie en liefde voor mooie wagens, oldtimers, classic cars, motorfietsen enz… en het cosmetisch onderhouden ervan.
Sinds enkele jaren zijn we ons gaan verdiepen in car detailing, en hoe we op de zo best mogelijke manier voertuigen terug in hun ere kunnen herstellen en zelfs beter dan nieuw te krijgen.
Door vele opleiding te gaan volgen, en enkele jaren samen te hebben gewerkt met de invoerders van #Labocosmetica, is onze zaak uitgegroeid tot een professioneel car detailing bedrijf met specialisatie in oldtimers en classic cars.
Natuurlijk kan u niet alleen bij ons terecht met uw oldtimer of classic car maar ook met uw dagdagelijks voertuig, bestelwagens, vrachtwagens, mobilhomes, motoren, …. enz voor het cosmetische onderhouden en de totale bescherming van zowel interieur en exterieur.

Groeten Bram

De bemanning…

Mijn bedrijf is een éénmanszaak.
Ik sta in voor het eerste contact, de voorbereiding, de afwerking en het afleveren van het resultaat.
Soms laat ik me assisteren door mijn vriend die op zichzelf ook een professional is.

Professionalisme…

Om altijd de beste service en afwerking te leveren, laat ik me bijscholen door bedrijven die professionele producten produceren zoals #Labocosmetica en behaal ik certificaten die aantonen dat ik de opleiding heb genoten.

Detail…

Om perfectie te realiseren werk ik met de grootste zorg aan uw voertuig en ga ik geen enkel detail uit de weg.
Bij de afwerking zorg ik ervoor dat uw voertuig terug de weg opgaat als zou je een nieuw voertuig hebben.