Interieur

Interieur detail

Het interieur van uw wagen krijgt het vaak zwaar te verduren en wordt (meestal met enige tegenzin) eens snel gestofzuigd. Omdat de grondige reiniging van een auto interieur zo’n intensief werk is, heeft bijna niemand hier zin in of heeft men de juiste apparatuur en producten om hardnekkige vlekken te verwijderen niet voor handen.

Wat doen we bij een interieurreiniging?

Een standaard interieurreiniging bij ons, betekend dat we uw interieur grondig gaan stofzuigen (interieur en koffer), het dashboard en alle andere plastic delen worden gereinigd (ook de deurpanelen) en de ramen worden langs de binnenzijde gereinigd en ontvet.

Dieptereiniging

Uiteraard bieden wij ook een dieptereiniging van het interieur aan. Hierbij gaan we naast de standaard reiniging, ook alle vlekken uit uw volledige interieur verwijderen door middel van een stoomextractie en nadien het dashboard en panelen terug voorzien van een voedende/beschermende hyper dressing sealant

In meerdere gevallen is een volledige dieptereiniging van het interieur niet noodzakelijk, omdat er maar 1 zetel is waar een vlek op zit.

Geen enkel probleem, u kunt ook 1 zetel of 1 vlek apart laten aanpakken. Houd wel in gedachte dat er kleurverschil kan optreden na de behandeling hiervan. Niet omdat de producten de kleur aantasten, maar omdat uw nette zetels vaak niet zo net zijn als u zou denken.

Uw wagen heeft een slechte geur?

Geen paniek!

Hierbij plaatsen we een ozonapparaat in de wagen die enkele uren zijn werk zal doen. De ozondeeltjes die door het apparaat verspreid worden over het gehele interieur van de wagen, gaan vuil, schimmels en bacteriën verwijderen tot diep in de poriën en in de kanalen van het airco- en ventilatiesysteem. Hierdoor zal uw wagen niet enkel beter ruiken, maar zal deze ook gezonder zijn. Deze behandeling zal echter enkel optimaal werken wanneer deze in combinatie met een dieptereiniging wordt uitgevoerd. Daarom raden wij dus altijd aan om niet enkel een ozonbehandeling te doen bij een onfris ruikende wagen. Wanneer uw wagen een zeer onaangename geur heeft (u rookt in de wagen of u heeft hem tweedehands gekocht van een roker of wanneer de geur van huisdieren of vocht in de wagen blijft hangen) kunnen wij deze volledig verwijderen door middel van een ozonbehandeling.